Mihaela Noroc ar putea deveni o femeie de succes la aproximativ 31 de ani. Editura londoneză Penguin îi va publica pe 26 septembrie albumul de fotografii The Atlas of Beauty, ce conţine portretele a mai multor femei din 50 de ţări.

Albumul va avea 352 de pagini şi va costa în jur de 21 de euro. El poate fi deja precomandat de pe platforme online precum Amazon. Românca a muncit la acest proiect timp de patru ani.

„Prin fotografiile mele am vrut să captez sentimentul de linişte şi căldură din ochii femeilor. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei şi frumuseţea ne poate învăţa să fim mai toleranţi”, spune Mihaela Noroc.

Mihaela s-a decis să înceapă acest proiect în 2013, atunci când şi-a luat aparatul de fotografiat şi a decis să colinde întreaga lume, pe banii ei. Ulterior a reuşit să strângă numeroase comunităţi de fani pe diverse reţele de socializare, iar aceştia au ajutat-o cu donaţii şi spun că îi vor cumpăra albumul.

The Atlas of Beauty se anunţă deja unul dintre cele mai vândute albume de fotografie din ultimii ani, iar Mihaela Noroc ar putea deveni unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi.

Ambiţia ei a ajutat-o deja să apară în diferite publicaţii din Marea Britanie, Spania, Germania sau Statele Unite ale Americii. A ajuns chiar să fie invitată la CNN în emisiunea celebrei Oprah Winfrey, Super Soul Sunday.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here