Casa regală a Marii Britanii a anunțat că Prințul Harry se va căsători în luna mai a anului viitor. Meghan Markle va fi femeia care îl va însoți la altar. Deși oficial familia lui Harry a declarat că e încântată de soția acestuia, în presă au apărut tot mai multe zvonuri potrivit cărora lucrurile nu ar sta întocmai.

O primă critică a fost cea legată de o scenă din Suits în care Meghan a apărut sumar îmbrăcată. O altă critică a fost legată de faptul că e mai mare decât prinț și că a mai fost căsătorit. În general aceste lucruri apar în tabloide și nu putem ști cât sunt de adevărate.

Cei care vorbesc de pe margine despre căsătorie aduc mereu în atenție caracterul independent al lui Meghan, care nu s-ar potrivi întocmai cu sobrietate statutului de membru al familiei regale.

Cine este Meghan Markle, viitoarea soție a Prințului Harry al Marii Britanii

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981 în Los Angeles, California. Diferența de vârstă față de Harry nu este foarte mare, astfel că această critică nu prea are substanță. Prințul s-a născut pe 15 septembrie 1984.

Markle s-a născut dintr-un tată caucazian și o mamă afro-americană. După tatăl său, provine din familii engleze, irlandeze și germane. La un moment dat se spunea că arborele genealogic al acesteia s-ar uni cu cel al lui Harry, cei doi având ascendenți comuni, dar nu știm cât este de adevărat.

Părinții lui Meghan au divorțat în 1988, pe când aceasta avea șase ani. La rândul ei, Meghan a fost căsătorită cu un producător american și a divorțat, după doar doi ani de căsnicie.

Înainte de a avea o relație cu Harry, despre Meghan Markle nu se știa decât faptul că este o actriță de la Hollywood, care joacă în serialul Suits. Acesta este cel mai important rol al ei, însă a mai jucat și în filme precum Horrible Bosses sau Remember Me. A mai prins roluri minore în filme și seriale precum Fringe, CSY: NY sau 90210.

Meghan Markle, femeia independentă, feministă

Meghan Markle, la fel ca Harry, este o activistă, o femeie care iese din zona ei de confort pentru a realiza lucruri în care crede. Practică yoga și bea sucuri de detoxifiere.

Făcând parte din familia regală, rămâne de văzut cât îi va mai permite statutul să facă din ceea ce făcea înainte.

Este o activistă încă de mică. Presa povestește că la vârsta de 11 ani a obligat un manufacturier de săpun să schimbe o reclamă după ce i-a scris o scrisoare prime-doamne a Americii, Hillary Clinton, şi pe o altă companie care sugera că locul femeilor este în bucătări.

În momentul de față luptă în campanii pentru drepturile femeilor pe lângă Naţiunile Unite. În opinia unora, această latură a ei o apropie de Prințul Harry, un activist și el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here