Unii îi condamnă pentru că fac asta, alţii îi înţeleg perfect. Foarte mulţi actori de la Hollywood sau cântăreţi celebrii au apelat la operaţiile estetice pentru a îşi îmbunătăţii aspectul. Pe unii i-a ajutat acest lucru din plin, ajungând astfel ca anual să câştige milioane de euro din cariera lor.

Interesant este că deşi au apelat la bisturiu, publicul larg nu are nici cea mai mică idee că anumite vedete au făcut asta. Iată-le mai jos! Credeţi că fără aceste operaţii ar fi avut acelaşi succes!?

Dwayne Johnson. Este cu siguranţă cea mai spectaculoasă şi neaşteptată transformare din această listă. Nu ştiu câţi ştiu cum arată The Rock înainte de operaţie şi nu ştiu cât câştiga atunci însă acum câştigă anual doar din filme peste 30 de milioane de dolari. Faptul că mulţi nu ştiam de această operaţie e pentru că a fost făcută înainte de a îşi începe cariera la Hollywood.

Silvester Stalone. Despre proaspătul nominalizat la Oscar s-a tot spus că ar lua steroizi însă nimănui nu i-ar trece prin cap să spună că a făcut operaţii estetice. Şi nu a făcut doar una … Înainte de filmările pentru Rambo şi-a făcut lifting la sprâncene şi faţă. Şi-a injectat chiar şi Botox pentru ca timpul să nu îşi arate lucrarea pe chipul său.

Enrique Iglesias. O să mă întrebaţi de ce ar fi apelat acesta la operaţii estetice deoarece era considerat un sex simbol şi înainte de acestea. Probabil dacă vă uitaţi la cum arata în trecut şi la cum arată acum nu o să credeti că a făcut vreodată operaţii estetice. Şi aluniţa!? Unde e aluniţa!?

Jean Claude Van Dame. Belgianul este genul de bărbat la care nu se observă că a făcut operaţii estetice dacă nu te preocupă acest subiect însă la o privire atentă se poate observa că a trecut pe la doctor. Acesta şi-a umblat puţin mai mult la pleoape şi în jurul lor.

Michael Douglas. L-am văzut recent în Ant Man şi am remarcat încă de la început look-ul acestuia mult mai proaspăt şi care i se potriveşte mai bine. Am crezut iniţial că doar machiajul e „de vină” însă mă gândesc că a apelat şi la operaţiile estetice, mai ales că nu e prima dată când ar face asta.

George Clooney. Aţi fi spus despre el doar că a îmbătrânit frumos. De acum încolo veţi spune că a avut un chirurg plastician destul de bun.

Axl Rose. Solistul celor de la Guns N’ Roses şi făcut facelift şi şi-a injectat Botox însă rezultatele nu au fost cele aşteptate de el. Publicul nu a avut nici o reacţie la aceste modificări. Nici în sens pozitiv dar nici în sens negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here